Генералова радња- Пријатељство

уторак, 22. мај 2012.

Биографија учесника пројекта

 
„Не могу да кажем буди ми пријатељ,али могу да кажем бићу ти пријатељ.“
clip_image002
Зовем се Александра Шкрбић и ученица сам другог разредра Средње школе „Вук Караџић“ из Сечња.Веома сам дружељубива и спремна да помогнем. То је један од разлога зашто ме пријатељи цене и воле.
Човек је само бледа тачка на овом свету ако је усамљен и без правих правих пријатеља.Богатство је тада безначајно,јер смисао и добробит видим само у дељењу.Зато је пријатељство највеће богатство,које се неговањем многоструко умножава.



clip_image002[4]
Зовем се Катарина Милић, а пријатељи ме често зову Каћа! Сматрам да сам креативна, амбициозна и веома упорна. Волим да се дружим и имам јако пуно пријатеља. пријатељи ме воле зато што сам увек добро расположена, засмејавам их и ту сам када им је потребна помоћ.
За мене је пријатељство веома важно, као вредност изнад свих других вредности и предуслов за здрав и квалитетан живот!


clip_image002[7]clip_image004clip_image006clip_image008
Моје име је Тамара Сворцан. Идем у први разред гимназије ''Вук Караџић'' у Сечњу.
Пријатељ за мене представља особу која је уз мене када је тешко, која ми даје савате и помаже ми у решавању проблема, која ме разуме. То је неко коме верујем бескрајно и за кога знам да ме никада неће изневерити.
Моји пријатељи и ја смо као делићи слагалице, слични, али једни без других непотпуни.
Волим да се дружим и да сваког дана стичем нове пријатеље.
Кажу да је човек богат онолико колико има пријатеља, а ја са поносом могу да кажем да сам ја веома богата и срећна особа.


Моје име је Момир Радовановић, и ја сам рођен 9. јуна 1995. године. Моје детињство се није разликовало од детињства већине мојих вршњака. Било је безбрижно, пуно радости и игре. Школски дани и одрастање су ми брзо протицали са уобичајеним бригама и интересовањима. Сада сам ученик другог разреда гимназије ''Вук Караџић'' у Сечњу. Имам слична интересовања и навике као и већина мојих вршњака. Волим спорт, музику и добре акционе филмове. Помало се бавим спортом, волим изласке и шетње са друштвом. Оно о чему све чешће размишљам је моје опредељење за даље школовање и животни позив.
clip_image002[9]
''Пријатељство као вредност изнад свих других вредности''


Зовем се  Ненад Тешевић,и рођен сам 19. маја 1995. године. Живим у Лазареву,малом селу надомак Зрењанина. У Лазареву сам провео своје најрадосније дане и врло сам везан за своје родно место. Занимају ме новине у области информатичке писмености и мултимедијалних садржаја. Обожавам дружење са пријатељима,изласке и спорт.
clip_image002[11]
'' Пријатељство као вредност изнад свих других вредности ''



Моје име је  Данијела Алексић,ментор сам тима и професор српског језика и књижевности.Спремна сам увек за нова сазнања и рад на занимљивим пројектима. Ова врста рада је нова за мене и стога представља још већи изазов,али и мотивацију. Тренутно живим у Боки,а факултет сам завршила у Новом Саду. Волим природу и рад са ђацима,а слободно време проводим у друштву најближих пријатеља.
clip_image002[13]
'' Пријатељство као вредност изнад свих других вредности ''

5 коментара:

:) је рекао...

Свака част! Пријатељству стварно треба посветити више пажње!

:) је рекао...

Свака част! Блог је одличан! Пријатељству би заиста требало посветити више пажње!

Andrej Marinic је рекао...

Blog je odlican, sve pohvale za ekipu koja ga je radila...

Unknown је рекао...

Захваљујемо се на похвалама. Слажем се да је блог сјајан.

Sundjer Bob је рекао...

Bolg je super. Sve pohvale. Uz vas smo, nadamo se da ce te zauzeti bar neko od prva tri mesta.